Politica noastră de returnare este concepută pentru a vă oferi o experiență plăcută și fără griji în ceea ce privește achizițiile pe care le faceți de la noi. Înțelegem că pot exista situații în care un produs cumpărat ar putea să nu corespundă așteptărilor dumneavoastră sau să aibă unele probleme. Prin urmare, vă oferim următoarele linii directoare pentru returnarea produselor:

  1. Dreptul de returnare: Aveți dreptul să returnați orice produs cumpărat de la noi în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea acestuia. Vă rugăm să rețineți că acest drept se aplică doar produselor nefolosite, neafectate de daune sau modificări cauzate de neglijență sau utilizare inadecvată.
  2. Notificarea returnării: Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții sau să completați un formular de returnare disponibil pe site-ul nostru. Vă rugăm să furnizați informațiile necesare, cum ar fi numele dumneavoastră, numărul comenzii și motivul returnării.
  3. Starea produsului: Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și să fie însoțit de toate accesoriile, manualele și ambalajul original în care a fost livrat. Vă rugăm să aveți grijă de produs în timpul transportului de returnare, pentru a evita eventualele deteriorări suplimentare.
  4. Costurile returnării: În general, costurile de returnare sunt suportate de către client, cu excepția cazului în care produsul a fost livrat greșit sau este defect din fabricație. Vă recomandăm să utilizați un serviciu de transport sigur și asigurat pentru returnarea produsului.
  5. Procesul de rambursare: După ce primim și verificăm produsul returnat, vă vom notifica cu privire la primirea acestuia. În termen de [X] zile lucrătoare, vom iniția procesul de rambursare. Suma rambursată va include prețul de achiziție plătit inițial, cu excepția costurilor de livrare inițiale, care nu vor fi rambursate.

Vă rugăm să rețineți că aceste linii directoare generale pot suferi ajustări în funcție de politica specifică a fiecărui magazin sau companie. Vă recomandăm să consultați politica noastră completă de returnare pe site-ul nostru sau să contactați serviciul nostru de relații cu clienții pentru informații suplimentare și detaliate.